« terug naar vorige pagina

Onze locaties

Onze huisartsenpraktijk is op dit moment nog gevestigd op twee locaties. De eerste locatie bevindt zich in het centrum van Waalwijk op de Meester van Coothstraat. De tweede locatie is gevestigd in Gezondheidscentrum BaLaDe in Waalwijk Oost. 

Locatie Meester van Coothstraat

Onze centrumlocatie bevindt zich op de Meester van Coothstraat 49 in Waalwijk. De ingang bevindt zich aan de Margrietstraat. Hier is ook een kleine parkeerplaats. Is de parkeerplaats vol? Dan kunt u in de Burgemeester Moonenlaan (verlengde van de Margrietstraat aan de overkant van het kruispunt) gratis parkeren. In de Meester van Coothstraat en de Margrietstraat geldt betaald parkeren. 

Locatie BaLaDe

Onze locatie in Gezondheidscentrum BaLaDe bevindt zich op de eerste verdieping van multifunctioneel gebouw BaLaDe. Het adres is Balade 120 in Waalwijk. De eerste verdieping is bereikbaar per trap of per lift. Rondom de BaLaDe bevinden zich twee parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren. 

Algemene contactgegevens

  • Postadres: Meester van Coothstraat 49, 5141 EP Waalwijk. 
  • Telefoonnummer: 0416 651 650
  • Faxnummer: 0416 760 191
  • E-mailadres: info@huisartsenpraktijkkruispunt.nl (alleen voor niet-medisch inhoudelijke vragen, gebruik voor medische vragen de mogelijkheid tot een econsult via MijnGezondheid.net)
  • Beveiligd zorgmailadres (alleen bereikbaar voor zorgpartijen met een eigen beveiligd adres): huisartsenpraktijkkruispunt@zorgmail.nl